Eventmogelijkheden

Personeelsevent

Een onvergetelijk personeelsfeest waarover nadien bij de koffiemachine nog maanden worden nagepraat. Hét ultieme moment om het samenhorigheidsgevoel en teamspirit binnen je bedrijf verder te versterken. Het totaalconcept van fotobooth en lekkere catering tot een spetterende feestje zijn de ultieme manier om medewerkers op een gepaste manier te bedanken.

Teambuilding

Zee, strand (en hopelijk veel zon) maken van Oostende een stad met heel wat troeven in huis om even uit te blazen met je collega’s en medewerkers. De stad heeft een veelzijdigheid aan sportieve, culturele en culinaire activiteiten in de aanbieding met de Diaz Arena als uitvalsbasis.

Receptie

Een nieuwjaarsreceptie, een receptie met keynote speaker, een walking dinner of liever een seated dinner. We bekijken samen met u de verschillende mogelijkheden en werken een concept op maat van uw gasten uit. 

Vergaderen

Vergaderen op locatie is de ideale manier om even uit de dagelijkse omgeving te ontsnappen om nieuwe concepten te bedenken, uit te werken en te evalueren. De Diaz Arena ligt op 200m wandelafstand van het strand en de zeedijk en biedt de ideale mogelijkheid om tussen het vergaderen door een frisse neus op te halen. 

Workshop

Brainstormen met collega’s over nieuwe ideeën, een opleiding voor je personeel organiseren op een originele en inspirerende locatie? Gebruik de verschillende break-out rooms om de creativiteit en ideeën te stimuleren. 

Beurs

Beurzen met een capaciteit tot 30 beurstanden vinden een goede uitvalsbasis in de Diaz Arena. De multifunctionele zaal wordt zo opgedeeld dat de benedenverdieping dienst kan doen als locatie voor de beursstanden. Op de bovenverdieping kan de nodige catering voor uw gasten voorzien worden.

Seminarie

Locatie en content zijn key bij de organisatie van een seminarie. De inhoud van het event en het seminarie bepaalt u zelf, wij zorgen voor de nodige ondersteuning op vlak van locatie en faciliteiten.

Productpresentatie

Vertel een verhaal. Neem je publiek mee in een ontdekkingstocht en zorg ervoor dat ze op het puntje van hun stoel zitten in de Diaz Arena om jouw nieuwigheden te ontdekken.

Contacteer ons

Contacteer ons indien je vragen hebt.