zalen

Kleine events

Een vergadering met de collega’s, een workshop voor een groep klanten of leveranciers of een feestje of receptie in beperkte kring? Voor groepen vanaf 10 personen organiseren we graag uw event in de Diaz Arena!

Welkom in de meest ‘plechtige’ ruimte van de Diaz Arena. Een ideale ruimte om te gebruiken als break-out room of voor een receptie met een kleine groep. 

De New Club 31 is de meest informele ruimte van de Diaz Arena. Tijdens een wedstrijddag de uitvalsbasis van onze Kustboys. Op een niet-wedstrijddag een uiterst geschikte locatie voor uw feestje, koffienamiddag of los netwerkmoment.

De perszaal van de Diaz Arena is de uitvalsbasis voor tientallen journalisten op elke thuiswedstrijd. Met al zijn technische faciliteiten is de perszaal op niet-wedstrijddagen uiterst geschikt als break-out room, presentaties voor kleinere groepen en panelgesprekken. 

Grote events

De Diaz Arena is uitermate geschikt om events te organiseren voor grote groepen. Onze multifunctionele zalen kunnen een capaciteit tot 1500 mensen aan. Bovendien zijn de zalen flexibel in te delen naar uw wensen.

Het Business Center was vroeger het levendige hart van het oude Albertparkstadion. Nu is het nog steeds een modern, sfeervol ingericht gebouw met 3 aparte ruimtes én zicht op het speelveld. 

De parel aan de kroon van de Diaz Arena is ongetwijfeld de Ma Kwizien Spektakelzaal. Een multifunctionele zaal met mezzanine die u een grote waaier aan mogelijkheden biedt.