Over ons

Wie zijn wij

De Diaz Arena maakt deel uit van voetbalclub KV Oostende. Op 5 augustus 2016 werd het Albertparkstadion omgedoopt tot Diaz Arena bij het openen van de nieuwe hoofdtribune. De Diaz Arena wordt door KV Oostende jaarlijks 20x gebruikt tijdens het spelen van de thuiswedstrijden, dit hoofdzakelijk in weekends (vrijdag, zaterdag of zondag).

Bij de bouw en de inrichting van de nieuwe hoofdtribune werd rekening gehouden met de multifunctionaliteit van de verschillende ruimtes met als doel deze ook te gebruiken naast de wedstrijddagen en zo het potentieel van deze unieke locatie ten volle te benutten. Dit geeft veel mogelijkheden om de zalen te verhuren voor een variëteit aan events los van de voetbalwedstrijden.

Onze Missie

De Diaz Arena wil als eventlocatie met een uniek decor en ondersteunende services onze klanten én hun gasten een onvergetelijke avond bezorgen.

‘People will forget what you said. People will forget what you did. But people will never forget how you made them feel’. – Maya Angelou

Klantgerichtheid, flexibiliteit en totaalbeleving zijn drie pijlers die een grote rol spelen in onze missie. Met de Diaz Arena als eventlocatie ondersteunen we onze klanten op elk vlak bij de organisatie van hun event. Hierbij is onze eigen betrokkenheid van groot belang. Zo kunnen ze niet enkel bij ons terecht voor de huur van de locatie maar bieden we hen ook extra services aan in de algemene eventorganisatie zoals de aankleding van de zaal, het boeken van DJ’s en artiesten en de catering.

Nog vragen?

Ja, dat kan zeker!
Dranken worden aangeboden door de locatie zelf

Iedere zaal heeft een aparte licht – en geluidinstallatie, mobiele micro’s, Smart Touch PC Screens, ..

We zorgen voor de juiste opstelling passend bij jouw event én rekening houdend met 1,5 meter afstand. Verder wordt de locatie voorafgaand aan elke verhuring goed gereinigd (deurklinken, kastgrepen, toilet, etc), staat er altijd een fles desinfecterende handgel en passen we eventuele catering aan om besmetting via eten te voorkomen.

Bij annulering gelden de volgende voorwaarden:

Langer dan 2 maanden van te voren: 10% van de offerte
2 maanden tot 1 maand van te voren: 25% van de offerte
1 maand tot 2 weken van te voren: 50% van de offerte
2 weken tot 2 dagen van te voren: 75% van de offerte
De dag ervoor of de dag van het evenement zelf: 100% van de offerte

Jazeker! Doe ons gerust een voorstel

Ja, afhankelijk van welke periode en wat er precies te gebeuren staat.

Hoe kom ik bij de Diaz Arena? (plannetje – zie bijlage)

We helpen je graag met alle voorbereidingen voor het event. Zelf beschikken we over een groot communicatiebereik (Website, Facebook, Instagram)

REVIEWS

Contacteer ons

Contacteer ons indien je vragen hebt.